هیات داوران جایزه‌ی داستان تهران، جمعی از نویسندگان و مترجمانی هستند که در طول چهار سال گذشته مجله‌ی داستان را با آثارشان همراهی کردند.‏

193_8_ali_khodaei_04

علی خدایی: ۱۳۳۷، اصفهان. نویسنده. فارغ‌التحصیل علوم آزمایشگاهی از دانشگاه اصفهان. از او مجموعه داستان‌های «از میان شیشه، از میان مه»، «تمام زمستان مرا گرم كن» و «کتاب آذر» منتشر شده که «تمام تابستان مرا گرم کن» در نظرسنجیِ روزنامه‌ی همشهری در سال ۱۳۹۰ از سوی انجمن نویسندگان و منتقدان مطبوعاتی ایران، بهترین مجموعه‌ی داستانی دهه‌ی هشتاد شناخته شده است.


keshavarzz

محمد کشاورز: ۱۳۳۷، شیراز. نویسنده. دبیر داستان و مدتی هم سردبیر مجله‌ی عصر پنجشنبه بود. در سال ۱۳۷۴ با چاپ مجموعه داستان «پایکوبی» جایزه‌ی ادبی گردون را به‌دست ‌آورد. دومین مجموعه‌‌داستانش، «بلبل حلبی» هم در سال ۱۳۸۴ جایزه‌ی ادبی اصفهان و جایزه‌ی منتقدان و نویسندگان مطبوعاتی را در بخش داستان کوتاه از آن خود کرد. «روز متفاوت و داستان‌های دیگر» نام اثر دیگر اوست که آماده‌ی انتشار است.


daghighi

مژده دقیقی: ۱۳۳۵، تهران. مترجم و ویراستار. فارغ‌التحصيل علوم‌ سياسي. در زمينه‌ی ترجمه‌‌ی آثار ادبي نويسندگان آمريكاي شمالي فعال بوده و نويسنده‌هايي چون آيزاك باشويس سينگر و آليس مونرو را براي اولين‌بار به خواننده‌ی ايراني معرفي كرده است. از میان آثارش می‌توان به این‌ها اشاره کرد: ترجمه‌ی رمان‌های «ببر سفيد»، نوشته‌ی آراويند آديگا، «عدالت در پرانتز» نوشته‌ی ایساک بابل و «ظلمت در نیمروز» نوشته‌ی آرتور کوستلر. کتاب «ویرایش از نگاه ویراستاران» نیز با همت و ویرایش او چاپ و منتشر شده است و هم‌اکنون مجموعه داستان «زندگی عزیز» اثر آلیس مونرو را در دست ترجمه دارد.


Davood-Ghafarzadegan

داوود غفارزادگان:۱۳۳۸، اردبیل. هم در زمینه‌ی ادبیات داستانی نوجوان و هم در داستان بزرگ‌سال فعالیت می‌کند. او به خاطر داستان «ما سه نفر هستیم» جایزه‌ی بیست‌سال ادبیات داستانی را دریافت کرده است. مجموعه داستان‌های «دختران دلریز» و «راز قتل آقامیر»، «هزارپا»، ایستادن زیر دکل برق فشار قوی» و رمان‌های «فال خون» (ترجمه شده به انگلیسی)،‌«کتاب بی‌نام اعترافات»، «شب ایوب» و «سایه‌ها و شب دراز» از آثار اوست. وی همچنین در زمینه‌ی بازنویسی متون کهن ادبیات فارسی آثاری دارد. مانند: «نازونیاز»، «به رنگ طاووس به رنگ کلاغ» و «امروز و دیگر روز و روز سوم».


Belgheys-Soleimani

بلقیس سلیمانی: ۱۳۴۲، کرمان. داستان‌نویس،‌منتقد ادبی و پژوهشگر. کارشناسی ارشد فلسفه. برنده‌ی جایزه‌ی ادبی مهرگان و جایزه‌ی بهترین رمان بخش ویژه‌ی جایزه‌ی ادبی اصفهان برای رمان «بازی آخر بانو» (۱۳۸۵). او داور جایزه‌های ادبی گوناگونی از جمله جشنواره‌ی بین‌المللی برنامه‌های رادیویی و جایزه‌ی منتقدان و نویسندگان مطبوعاتی بوده‌است. رمان «خاله‌بازی» و مجموعه داستان «بازی عروس و داماد» آثار دیگر او هستند.‏