۲۰۰۴ـ۱۹۱۲، آمریكا. سرآشپز، مجری تلویزیونی و نویسنده. او با كتاب آشپزی «Mastering the Art of French Cooking» و برنامهی تلویزیونی «The French Chef » شهرت زیادی پیدا کرد.
اولین کلاس آشپزیام در آشپزخانهای آفتابگیر در طبقهی بالایی ساختمان تشکیل شد. همکلاسیهایم یک دختر انگلیسی و یک دختر فرانسوی بودند، هر دو تقریبا همسنوسال خودم و هیچکدام تجربهای در آشپزی نداشتند. این دورهی «ویژهی خانمهای خانهدار» آنقدر ابتدایی بود که بعد از دو روز فهمیدم اصلا به چیزی که فکر میکردم شبیه نیست.