خبرنامه‌ی شماره اردیبهشت ۹۴ - ماهنامه‌ی داستان همشهرینمایش این ایمیل روی وب
داستان همشهری

دوستان داستان
سلام

تصویری‌که در ادامه می‌بینید، جلد شماره‌ی اردیبهشت ۹۴ ماهنامه‌ی داستان همشهری است. دوازدهم اردیبهشت مصادف با میلاد فرخنده‌ی امام علی‌(ع) و روز پدر است و به این بهانه در انتخاب تصویر جلد این شماره سعی کردیم تا به حال‌وهوای این روز بپردازیم. نظرتان را درباره تصویر جلد این شماره به همین ایمیل برایمان بفرستید.

 تصویر روی جلد شماره اردیبهشت ۹۴
یادداشت سردبیر
دوازدهم اردیبهشت مصادف با میلاد فرخنده‌ی امام علی‌(ع) و روز پدر است. این روز را به همه‌ی پدران گرامی تبریک می‌گوییم و به روال هر سال چند مطلب از این شماره را به این مناسبت اختصاص داده‌ایم. سه زندگی‌نگاره‌ی «آنینه‌گی»، «مدرسة روسی من» و «برو یک کار مفید بکن» در بخش درباره زندگی، به روایت‌های پدر و فرزندی می‌پردازند. ادامه …
 
فهرست
با آثاری از: کامبیز درم‌بخش. احمد اخوت. رضا رضایی. علی جهانشاهی. مجید قیصری. شهریار توکلی. آتوسا افشین‌نوید. نسیبه فضل‌اللهی. سامان عباسی. بردیا یادگاری. آناهیتا قزوینی‌زاده. ولادیمیر نابوکوف. هلن نوریس. جرج کارلین. لیدیا دیویس. مایکل دیردا. سوزان الدرکین. الا برتود. گئورکی گوسپودینوف.
فهرست کامل …
کارگاه مجازی داستان
خوشحال‌ایم که شش ماه پس از شروع به کار مجدد کارگاه مجازی داستان، در این شماره اولین محصول این دوره‌ی کارگاه را در مجله منتشر می‌کنیم. داستان «شکاف» که در بخش داستان این شماره می‌خوانید، یک نویسنده‌ی جوان دیگر را به خوانندگان مجله معرفی می‌کند.
بیشتر …
 
به بهانه نمایشگاه کتاب
اردیبهشت‌ماه همیشه با حال‌وهوای نمایشگاه همراه است، نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران. این بهانه‌ای شد تا در بخش روایت‌های داستانی این شماره به سراغ تاریخچه‌ی نمایشگاه‌های جهانی برویم. تاریخچه‌ای که آغاز آن به سال ۱۸۵۱ میلادی در انگلستان و سپس فرانسه بازمی‌گردد. از سال ۱۸۸۹ میلادی برخی از سفرا، درباریان، روزنامه‌نگاران و بازرگانان ایرانی هم گاهی در قالب بازدیدکننده و گاه در کسوت غرفه‌دار در نمایشگاه جهانی پاریس شرکت کرده‌اند و تجربه‌ی این حضور را ثبت کرده‌اند. گزیده‌ای از روایت‌های شیرین و خواندنی این نمایندگان ایرانی را در بخش روایت‌های داستانی این شماره می‌خوانید.
روایتی از دانشجویان خارجی تهران
روایت «شهر فرنگ» در بخش روایت‌های مستند، محصول دیگری از کارگروه مستند مجله‌ی داستان است که خواندن آن را به علاقه‌مندان ناداستان توصیه می‌کنیم. در شماره‌ی پیش، از شکل‌گیری کارگروه مستند مجله گفتیم و این‌که هدف این کارگروه تولید ناداستان(نان‌فیکشن)هایی است که در قالب روایت‌های مفصل‌تر و طولانی‌تری تهیه می‌شوند. نمونه‌های دیگری از محصولات این کارگروه نیز در شماره‌ی نوروزی مجله منتشر شدند.
 
ادبیات درمانی
پرونده‌ی این شماره‌ی بخش درباره داستان را با سه مطلب به موضوع «ادبیات‌درمانی» اختصاص داده‌ایم. مطلب اول جستاری است از یک نویسنده و پژوهشگر ایرانی که جنبه‌های درمانگر نوشتن را بررسی می‌کند و تمرین‌هایی با این موضوع ارائه می‌دهد. متن دوم جستاری است که نتیجه‌ی یک پژوهش دانشگاهی بین رشته‌ای (ادبیات داستانی/روان‌شناسی) است و به تاثیر داستان‌خوانی بر رشد توانمندی‌های شخصیتی می‌پردازد و مطلب سوم که برگرفته از کتابی به‌عنوان «رمان‌درمانی» است، خواندن چند رمان را پیشنهاد می‌کند که می‌توانند مخاطب را یاری کنند تا بر برخی از اختلالات روحی و روانی غلبه کند.
مسابقه داستان یک‌خطی
طرفداران صفحه‌ی «داستان یک‌خطی» ـ که تعدادشان هم کم نیست ـ به خاطر می‌آورند که این مسابقه از سومین شماره‌ی مجله‌ی داستان آغاز شد و در طی این چهارسال و چندماه از بخش‌های ثابت مجله بوده است. مسابقه‌ای دوست‌داشتنی که یک تعریف ساده دارد: تصویری کوچک که شرکت‌کنندگان قرار است با نوشتن یک جمله‌ی کوتاه پتانسیل طنز نهفته در آن را آزاد کنند. در طول پنجاه شماره‌ای که از آغاز این مسابقه گذشته، محمدرضا دوست‌محمدی زحمت خلق این تصویرها را به عهده داشت و از این شماره سکان این صفحه را به دست همکار تصویرساز دیگری سپرد. از آقای دوست‌محمدی گرامی به‌خاطر تمام لحظات خوشی که با این صفحه برای ما و مخاطبان مجله خلق کردند تشکر می‌کنیم و امیدواریم بتوانیم به فراخور حال از خلاقیت ایشان در بخش‌های دیگر مجله بهره ببریم. برای شرکت در این مسابقه اینجا را ببینید.
 
راهنمای تصویری هم‌افزا
این شماره از سامانه‌ی هم‌افزا (واقعیت افزوده) در مجله‌ی داستان بهره برده‌ایم. به کمک این سامانه امکانی فراهم شده که در کنار خواندن متن، محتوایی تکمیلی را در قالب فیلم، فایل صوتی یا تصویری از اینترنت دانلود کنید. راهنمای تصویری استفاده از این سامانه و فهرست مطالبی را که در این شماره‌ی مجله حاوی واقعیت افزوده هستند، می‌توانید در
این صفحه ببینید.

مجله را بخوانید و ما را از نظراتتان در مورد بخش‌های مختلف باخبر کنید. نظرات دقیق و مفصل شما به ما و نویسندگان کمک می‌کند تا محتوای مجله را به سلیقه شما نزدیک‌تر کنیم.

نظراتتان را درباره‌ی جلد و سایر قسمت‌های مجله در پاسخ به همین ایمیل با ما در میان بگذارید.

این خبرنامه، محرمانه‌ و ویژه‌ی اعضای سایت داستان است و امتیازی ویژه برای گروه مخاطبان وفادار مجله به شمار می‌رود.

از اینکه تصویر جلد را تا روز انتشار شماره‌ی جدید در فضای مجازی منتشر نمی‌کنید از شما سپاسگزاریم.

برای ارتباط با تحریریه مجله به این صفحه مراجعه کنید.


با استفاده از تنظیمات حساب کاربری خود در سایت داستان، می‌توانید دریافت این خبرنامه را لغو کنید.
® تمامی حقوق برای ماهنامه‌ی داستان همشهری محفوظ است.
View on the Web  |  Visit our Website  |  Contact Us  |  Unsubscibe