۱۹۵۸، آمریکا. نویسنده و روزنامهنگار. برندهی دو دورهی جایزهی روزنامهنگاری
National Magazine Award. او سابقهی همکاری با مجلات «اسکوایر»، «آتلانتا» و «جیکیو» را دارد.
من آشپزی میکنم چون کارم است. روزهای تعطیلیام انگشتشمارند. روزهایی هم كه تعطیل میكنم دلم میخواهد فقط در رستورانهایی غذا بخورم که یا غذایی بهتر از دستپخت خودم جلویم بگذارند، یا غذای مکزیکی، یا سوشی. راستش حتی وقتی روزهای متوالی سفرم هم آشپزیام تعطیل نمیشود، چون قبل از رفتن غذای خانواده را آماده کردهام تا در نبودم بخورند.