هیات داوران سومین دوره ی جایزهی داستان تهران، همانند دو دوره ی گذشته، جمعی از نویسندگانی هستند که در طول هفت سال گذشته مجلهی داستان را با آثارشان همراهی کردهاند.
علی خدايی
۱۳۳۷، اصفهان. نویسنده. فارغالتحصیل علوم آزمایشگاهی. از او مجموعهداستانهای «از میان شیشه، از میان مه»، «تمام زمستان مرا گرم کن» و «کتاب آذر» منتشر شده که «تمام زمستان مرا گرم کن» از سوی انجمن نویسندگان و منتقدان مطبوعاتی ایران، بهترین مجموعهی داستانی دههی هشتاد شناخته شده است. «نزديك داستان» مجموعهی تكنگاریهای او به تازگی منتشر شده است.
جواد محقق
۱۳۳۳، همدان. نویسنده. سردبیر ماهنامهی «رشد معلم» از ۱۳۶۹ تا ۱۳۸۲. داوری و دبیری بیش از ده جشنوارهی ملی شعر، داستان، کتاب و مطبوعات، نایب رئیسی انجمن نویسندگان کودک و نوجوان، عضویت هیئت رئیسه انجمن قلم ایران را در كارنامه دارد. داستان «قصه مرد بزرگ پاپتی»، مجموعهشعر «در کوچههای کرایوا»، كتابهای تئوری«بیداری کلمات» و «کلمات در خط مقدم» با موضوع بررسی و تحليل ادبيات مقاومت و «شكفتن در آتش» يادنامهی قيصر امينپور از آثار او است.
ناهيد طباطبايی
۱۳۳۷، تهران. نویسنده. مجموعهداستانهای «بانو و جوانی خویش»، «حضور آبی مینا» و رمانهای «خنکای سپیدهدم سفر» و «آبی و صورتی» را نوشته است. برندهی دیپلم افتخار بهترین فیلمنامهی اقتباسی در بخش نگاه نوی سیوسومین جشنوارهی فیلم فجر برای فیلمنامهی «جامهدران» (مشترک با حمیدرضا قطبی) (۱۳۹۳). فیلم «چهلسالگی» (علیرضا رئیسیان) با اقتباس از رمان او به همین نام ساخته شده است.
محمدحسن شهسواری
۱۳۵۰، بیرجند. نویسنده، روزنامهنگار و مدرس داستاننویسی. دانشآموختهی ارتباطات. مجموعهداستانهای «کلمهها و ترکیبهای کهنه»، «تقدیم به چند داستان کوتاه» و رمانهای «پاگرد»، «شب ممکن»، «شهربانو» و «وقتی دلی» از آثار او هستند. رمان «ميم عزيز» و كتاب تئوری «حركت در مه» كه در زمينه ی داستاننويسی است به تازگی از او منتشر شده است.
نفيسه مرشدزاده
۱۳۵۰، تهران. نويسنده، روزنامهنگار و مدرس كارگاههای نويسندگی. كارشناس مهندسی شيمی. او دبير بخش داستان سروش جوان و همشهری جوان بوده و ضميمهی ادبی پرسه را در سروش منتشر كرده. او همچنين مديريت كارگاه داستان گروه مجلات همشهری را برعهده داشته و از خرداد ۱۳۸۹ تا آذرماه ۱۳۹۲ سردبير ماهنامهی همشهری داستان بود.